Effektiv bokningsapp för företag som säljer naturmaterial.

Upptäck vår kraftfulla mjukvara som skapar en skräddarsydd applikation för att hantera era bokningar.

Anpassa mjukvaran efter ert erbjudande!

 Vår mjukvara är fullständigt anpassningsbar – från design till transportsätt och produktutbud – för att passa er verksamhet perfekt.

Bilder

Leverans

Paketering

Transport

Fri tillgång till vårt bibliotek med professionella bilder.

Om ni inte har egna bilder så tillhandahåller vi proffsiga bilder på de vanligaste materialtyperna för att ni snabbt ska komma igång. Vår mjukvara gör det enkelt att presentera bilderna på olika sätt och ha flera bilder per materialtyp.

Material med multipla leveransmetoder

Materialen kan levereras på olika sätt, och vår mjukvara har anpassats för att göra det enkelt att anpassa detta och för era kunder att välja och se vilka leveransalternativ som finns tillgängliga för varje materialtyp.

Hantera olika storlekar och beställnings- begränsningar.

Med vår funktion för paketering kan ni enkelt lägga till olika storlekar på säckar för varje materialtyp eller sätta en minimibeställningsgräns för tipplass.

Dynamiska transportinställningar som matchar ert erbjudande.

Med vårt zonkartverktyg kan ni definiera vilka områden ni levererar till och kostnaderna för varje område. Ni kan även ange olika leveransdagar med varierande priser.

Höj kundnöjdheten och öka försäljningen med vår mjukvara.

Dra nytta av våra funktioner som är designade för att göra det enkelt för era kunder att hitta rätt information och boka era tjänster eller produkter.

Flexibel och tydlig

Ge era kunder alla svar de behöver genom vår mjukvara. Det blir tydligt vilka produkter eller tjänster som kan levereras, inom vilka områden och på vilket sätt.

Öka kundnöjdheten

Utöka er tillgänglighet och närvaro med er egen skräddarsydda bokningsapp. Tillfredsställ era kunder genom att låta dem boka när som helst, dygnet runt.

Öka er produktivitet

En genomtänkt mjukvara ger användarna alla verktyg de behöver, vilket ökar produktiviteten och sparar tid för att utveckla er affärsservice.

Bygg grunden för framtiden med DIGI – Material

Vi hjälper er att bygga grunden för framtiden. Vi är behjälpliga under hela processen och ser till att ni har rätt verktyg för att lyckas i framtidens föränderliga

Vi stöttar er på resan mot framgång

Med vår bekymmerfria onboarding tar vi hand om hela processen och jobbar tillsammans med er för att uppnå era önskemål och specifika behov

Börja samarbetet med oss idag!

Vi är engagerade i att erbjuda er de bästa lösningarna för att säkra er verksamhets framgång och ser fram emot att bli en del av er framgångsresa.