En verktygslåda för bokningshantering

Med vårt digitala bokningssystem får ni tillgång till Klientportalen, en kraftfull verktygslåda för att hantera och administrera era bokningar på ett smidigt sätt. Genom Klientportalen kan ni kommunicera med era kunder, ha full koll på bokningarna och skapa en strukturerad bokningsupplevelse.

Maximera bokningshanteringen med Klientportalen

Upptäck lättheten med att hantera era bokningar genom att använda Klientportalen som förenklar hela processen.

Användarvänligt

Smidiga och intuitiva interaktioner gör det enkelt för användare att navigera i systemet.

Byggd för er bransch

Er branschs unika arbetsflöden har varit drivkraften bakom utformningen av klientportalen, vilket ger en sömlös integration i ert befintliga arbetsflöde.

Lätt att hålla koll

Oavsett om ni är på språng eller på kontoret, har ni alltid enkel åtkomst till hela bokningsflödet.

Betydelsefulla funktioner

Klientportalen erbjuder en rad betydelsefulla funktioner som hjälper er att hålla struktur på bokningarna och leverera enastående service till era kunder.

Inkommande

Bekräftelse

Kommunikation

Registrering

Administrera inkommande bokningar

Alla inkommande bokningar samlas på en tydlig lista där ni kan filtrera efter olika parametrar för att hitta rätt. Ni kan enkelt acceptera, neka, planera om eller avsluta pågående bokningar för att behålla kontrollen och strukturen.

 

Snabb bekräftelse av bokningar

Genom att snabbt acceptera en bokning och skriva en kommentar, skickas automatiskt en bekräftelse till kunden. Ni missar aldrig en bokning och era kunder får snabb bekräftelse.

Effektiv kommunikation

Direktkommunikation med era kunder via bokningen är möjlig. Ni kan även ladda upp dokument som foton före och efter, eller bevis på avvikelser för fakturering. Dessutom kan ni ladda upp dokument kopplade till era kunder, såsom offert eller avtal, för att hålla all information samlad på ett ställe.

Registrera ordrar

Använd Klientportalen för att inte bara hantera bokningar, utan också för att lista era kunder, beställare och kontaktpersoner. Registrera ordrar när era kunder ringer er och bokar. En automatiserad bekräftelse skickas till kunden om en e-postadress anges, vilket innebär en ny nivå av kundservice och effektivitet.

 

Effektivisera ert arbetsflöde med vår klientportal

Ge dig själv och ditt team verktygen för att maximera produktiviteten. Med klientportalen kan ni enkelt hantera och koordinera era bokningar, spara tid och undvika dubbelarbete. Frigör tid för att fokusera på att leverera enastående service till era kunder och växa inom er bransch.

Enkel att använda på mobilen när du är på språng

Med vår klientportal kan du enkelt hantera bokningar och ha full kontroll över ditt företag även när du är på språng. Oavsett var du befinner dig kan du enkelt se din bokningshistorik, göra ändringar och få en tydligt översikt.

Effektivt arbete på kontoret med vår desktop-version

Vår desktop-version av klientportalen är perfekt för det dagliga arbetet på kontoret. Du får en mer intuitiv och robust upplevelse som gör dig mer produktiv.

Är ni redo att ta er

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit