Anpassad mjukvara för avfall, åkeri- och serviceföretag:

Vår avancerade mjukvara erbjuder omfattande anpassnings- och inställningsmöjligheter för att möta era krav och förutsättningar. Vi förstår att era behov och arbetsmetoder är unika, och vi strävar efter att erbjuda en kraftfull lösning som passar just er.

Ni kan luta er tillbaka och överlåta det tekniska till oss!

Vi hjälper med att strukturera era erbjudanden genom kategorisering. Varje kategori inkluderar produkter, tjänster, transportsätt och leveransvillkor.

Ni får mjukvaran skräddarsydd

Vi anpassar mjukvaran efter er verksamhet efter vi samlar in information vid onboarding, så att ni snabbt kan använda verktyget utan egna anpassningar.

Ökad transparens

Vår mjukvara förbättrar överblicken av erbjudanden och bidrar till transparent samarbete för er och era kunder.

Vi kan branschen!

Vi har lång erfarenhet inom branschen och förstår hur ni arbetar och hur branschen fungerar.

Lorem ipsum

At vero eos et accusamus iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos at dolores molestias excepturi sint occaecati cupiditate.

Produkter

Avfallstyper

Paketeringssätt

Datum & tid

Specifikationer för produkter och behållare

När det gäller produkter och behållare kan du ange specifikationer som mått, maxlast och volym. Vi erbjuder även färdiga bilder på de vanligaste produkterna som du kan använda utan extra kostnad, och om du vill kan du också ladda upp egna bilder. För att göra det ännu enklare för dig, tillhandahåller vi välformulerade produkt- och tjänstebeskrivningar som du slipper skriva själv.

Skapa listor med avfallstyper

För avfallstyper hjälper vi dig att skapa en lista där du kan inkludera dina specifika avfallstyper och sorteringstips. Vi tilldelar också en ikon till varje avfallstyp för att göra det mer användarvänligt. Om det finns vissa begränsningar, till exempel att vissa material inte får kastas i vissa behållare, kan vi också hantera det åt dig. Vi kan till och med ställa krav, som att farligt avfall måste ringas in till ditt företag.

 

Hantering av paketeringssätt

När det kommer till material leveranser, så vet vi att det kan finnas olika sätt att paketera och leverera dem, vilket kan kräva olika villkor. I vår mjukvara kallar vi detta för ”paketeringssätt”. Varje paketeringssätt har sina egna unika villkor, till exempel att en säck levereras med en kranbil medan ett annat material kanske behöver tippas med en annan typ av bil. Vi kopplar sedan samman paketeringssätten med de materialtyper som kan levereras med dem.

Hantering av datum och tider

Vårt system hjälper dig också att hantera, datum och tider för utförande på ett dynamiskt sätt. Du kan ange olika leveransintervall, till exempel inom 1-5 arbetsdagar eller expressleveranser mot extra kostnad. Vi är flexibla nog att anpassa till dina bestämmelser, oavsett om det handlar om att leverera snabbare än normalt eller erbjuda olika tidsfönster för bokningar.

Tjänster anpssas utefter verkligheten

Tjänster är det som man utför. T.ex en container, ska den ställas ut, ska den tömmas eller ska den skiftas? vi skapar upp alla dessa tjänster utefter vad ni kallar dem och vilka villkor. Leveransvillkor kan skräddarsys efter era behov.

Inställningar utefter era begränsningar

Vi vet att alla företag arbetar lite annorlunda. Därför har vi utvecklat en smart funktion som gör att du kan anpassa dina leveransvillkor efter just dina behov. Genom att lägga in information om dina olika typer av lastbilar i vårt system, kan vi skräddarsy mjukvaran efter dina begränsningar och specifika arbetsflöde.

Säg till exempel att du använder en kranbil för att transportera säckar. Vi kan hjälpa till att sätta en begränsning på hur mycket vikt en kranbil kan ta med sig åt gången – till exempel max 10 ton. Om en kund bokar 15 säckar som väger 1 ton var, skulle det då skapas två ordrar eftersom det krävs två transporter, och allt skulle hanteras automatiskt så att kunden får rätt information och bokningarna synkroniseras med riktiga tidsintervaller.

Ett annat exempel är när du behöver byta ut en lastväxlarcontainer. Med vårt system kan du ange att en lastväxlar bara klarar av att köra med en container utan släp. Detta hjälper till att säkerställa att alla dina leveranser flödar sömlöst enligt dina specifika begränsningar.

Den här anpassade hanteringen hjälper till att skapa transparenta, kvalitetssäkrade villkor för dina kunder och allt är anpassat efter hur just ditt företag arbetar.

Ändra texten till det du vill

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim.

Är ni redo att ta er

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit